måndag 9 augusti 2010

Proteinberika maten!


Har numera börjat använda mig av ett proteinpulver från Dalblads som är anpassat för att kunna användas i matlagningen och bakningen. Detta vassleprotein heter "Bakepro" och tål värme upp till 200 grader innan proteinet förstörs. Har själv testat att baka sk isomuffins och resultatet blev kanon! "Bakepro" passar även utmärkt som proteindrink, eller som jag gör, blandar ner det i min gröt =). En annan fördel är att det har en neutral smak och är ett högkvalitativt vassleproteinkoncentrat på hela 80%. Kort och gott, vill man proteinberika de lite mer kolhydratrika livsmedlen, som t ex pannkakor, muffins etc, är "Bakepro" kanon till detta (man byter bara ut ungefär 25% av mjölet mot proteinpulvret), eller varför inte ta en drink direkt efter ett hårt träningspass för att undvika muskelnedbrytning =)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar