... vatten, salt, emuleringsmedel (E471), surhetsreglerande medel citronsyra, arom), aprikoskärnor, sirap (glukos, sackaros och fruktos), glukossirap, modifierad stärkelse, vegetabiliskt fett, majsmjöl, vatten, förtjockningsmedel (E440, E401), salt, mandel, konserveringsmedel (E202), stabiliseringsmedel (E450, E472c), arom), mjölk, vegetabilisk olja, socker, jäst, ägg, vatten, salt, bakpulver (E450, E500), konserveringsmedel (E200, E282), vegetabiliskt emuleringsmedel (E471), saffran och arom.
Någon som kan gissa vad detta är??
Jämför med:
Mjölk, smör, jäst, ägg, saffran, mjöl, socker och salt.
Vad väljer du??
Såg denna påse i någons kök (nämner inga namn ;)), och när jag läste innehållsförteckningen kunde jag inte låta bli att ta upp det i bloggen.
Jag jämförde alltså Pågens saffransgifflar med innehållet på mina egna hembakade lussekatter. Skillnad på ingredienser om man säger så. Tips! Jämför doften på en hembakad lussekatt och Pågens gifflar, ni kommer att märka att någon av dem har en frän icke tilltalande doft, som iaf får mig att inte vilja ta en enda tugga av dem. Ni får själva lukta er till och gissa vilken ;).
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar